Tervehdys

 

Asiani koskee ********n minusta tekemää huoli-ilmoitusta.

Paheksun **********n yksipuolista näkemystä jossa ********* ei ollenkaan ota kantaa omaan toimintaansa tai osaansa asioihin. Tämä on kuitenkin väärä paikka ruotia **********n näkemyksiä, vaan tämä viesti koskee **********n väitteitä heidän yhteydenotoista ja tarkoitusperiä miksi huoli-ilmoitus on tehty.

 

Käsittääkseni en vuokrasopimuksessa sitoudu olemaan tavoitettavissa puhelimella! Miksi siis ******** mainitsee puhelimen yhteydenottotavaksi? Toisekseen meillä työnantaja on ohjeistanut ettei omaa puhelinta saa käyttää työaikana ja halutessaan heillä on mahdollista antaa puhelimen käytöstä kirjallinen varoitus. Työpuhelin on mutta sillä omien asioiden hoito on yksiselitteisesti kielletty! Miksi ******** perustelee ilmoitusta seikalla joka saattaa johtaa työsuhteeni menetykseen? Tarvittaessa voin pyytää työnantajalta kirjallisen lausunnon siitä miten meidät työntekijät on ohjeistettu puhelimen käytön kanssa.

Surkuhupaiseksi *********n väitteet puhelimella tavoittamisesta tekee se seikka että on olemassa tekstiviestit, yhdellä ainoalla viestillä olisi tavoittanut!

 

Jotain ***********n tarkoitusperistä voi päätellä siitä että huoli-ilmoituksen tekijällä loppui ilmeisesti työmotivaatio ilmoitukseen, hyvin hiljaista ollut sen jälkeen hänen sekä muiden *********n työntekijöiden osalta. Tästä voi päätellä huoli-ilmoituksen olleen käsikassara jolla minua halutaan pelotella, painostuskeino!!! Tästä todisteena vaikkapa kaikki ne viestit mitkä ovat *********n rekisteritiedoissa, kukaan ei ole mitään niihin vastannut!

 

Surkuhupaisaa on myöskin ilmoituksessa annettu käsitys että ollaan huolissaan ja siksi ilmoitus. Jotenkin tuntuu olevan kahden kerroksen väkiä, minä saan todella pitkät ajat yrittää tavoittaa ********* mutta sieltä tahallaan jätetään vastaamatta ja yht'äkkiä sitten kun ******** halutaan ottaa yhteyttä niin miltei välittömästi tehdään huoli-ilmoitus?

 

Huoli-ilmoituksesta löytyy ajankohta 02.03.2021 klo14.22 Tämä aika on oleellinen koska vastaanottamistani minua koskevista rekisteritiedoista löytyy esimerkiksi tätä aikaa aiempi viestini jossa ilmoitan halukkuuteni puhelimella hoitaa asiat, ehtona se että lataan puhelimeen softan jolla voin tallentaa keskustelun ja puheluajankohdan sopiminen emaililla. Miksi siis ********* tekee ilmoituksen kun heillä on tiedossa ennen huoli-ilmoituksen tekemistä että suostun kyllä puhelimella asiat hoitamaan mikäli puhelu nauhoitetaan?

 

Sitten varsinaiseen asiaan, eli vaadin ********* yksityiskohtaisen selvityksen kaikista yhteydenotoista joihin huoli-ilmoituksen tekijä vetoaa. ********** lisäämään tämän viestin ********* tekemän huoli-ilmoituksen yhteyteen ja minun puolesta ******* pitäisi myös täydentää huoli-ilmoitusta toimittamalla ********* yhteydenottoajat sekä tavat.

 

Käsittääkseni jokaisella on oikeus olla joutumatta perusteettomasti viranomaistoimenpiteiden kohteeksi ja ********** toiminta on ristiriidassa tämän seikan suhteen.

**********************