Yhtiön lakimiehen paperisilppuriin ne kaikki viestit menneet on.

1.4.2021 varmistui että tuhottu on, tieto peräisin yhtiön lakimieheltä.

Esimerkiksi tuokin viesti jossa ilmenee kotirauhanrikkominen ja josta olen pyrkinyt saamaan lisätietoja, (kuka, koska jne.) on jätetty yhtiön puolelta täysin huomiotta. Kukaan yhtiöstä ei ole suostunut enempää asiasta kertomaan kuin tuon mitä viestissä on.

 

 

InkedCA8A.tmp_LI.jpg

 

 

En tiedä onko kyseinen lakimies, mastermind, alansa ehdotonta huippua ja taitava vai onko asia niin että kyseessä on ääretön idiootti? Joskus lapsena kun Aku Ankkaa luin niin sieltä jäi mieleen vähän vastaava yksittäinen tarinanpätkä. Aku oli saanut postissa paljon laskuja ja hän halusi niistä eroon, niinpä hän poltti ne. Aku sitten joutui oikeuteen ja selosti miksi oli polttanut ne. Tuomari räjähti nauramaan ja antoi Akulle vapauttavan tuomion koska eihän kukaan voi olla niin höhlä että kuvittelee polttamalla pääsevänsä laskuista eroon.

No, aika näyttää kumpi tämä yhtiön lakimies on. Mastermind vai ääliö?

 

Mielenkiintoinen pointti on että lakimies perusteli poistoa tietosuojalainsäädännöllä. Viimeksi mitä olen viesteissäni sivunnut aiempia, kuten kuvassa olevaa tekstiä oli muistaakseni 1.3.2021.

 

 

Poisto on siis tehty tuon ajankohdan jälkeen koska olisihan yhtiö tietenkin ilmoittanut poistosta aiempien viestien kohdalla jos heillä ei enää viestejä olisi tallessa. Jättämällä ilmoittamatta he vahvistavat viestien olleen tallessa kyseisten viestien vastaanottohetkellä. Pitänee varmaankin perehtyä mitä tietosuojalainsäädäntö sanoo siitä että tarkoituksella poistetaan kiistanalaisia/keskeneräisiä asioita.

 

Tässä kun kerkeän niin otan kuvan lakimiehen kanssa käydystä keskustelusta ja laitan sen tänne näkymään. Siellä on esimerkiksi sovintoehdotukseni jota lakimies ei noteerannut mitenkään ja siellä on myöskin minun ihmettelyä kun käsittääkseni kyseisen lakimiehen tekstiä on tuhottu rekisteritiedoista. Lakimies sivuutti myös tämän. Ihme homma kun hänellähän on paras tietous omasta toiminnasta ja poisto on todella tuore, sitä ei voi vanhentumisella perustella koska heiltä löytyy vanhempia rekisteritietoja minusta. Oikeastaan hyvä näin koska mainitsemaani sovintoehdotukseen en muistanut laittaa mainintaa että yhtiön minusta tekemä huoli-ilmoitus ei kuulu ehdotuksen piiriin. Se täytyy käsitellä täysin erillään muista asioista. Suomessa kun nyt kuitenkin ollaan niin täällä jokaisella ihmisellä on oikeus olla joutumatta perusteettomasti viranomaistoimenpiteiden kohteeksi.  Jos on vuokrasuhteessa johonkin yritykseen niin se ei saa kumota tätä oikeutta!